Tegels

Baderie Hoppenbrouwers weet dat tegels het verschil maken in de badkamer. Onze tegel inspiratie is voor iedereen die een keer wat anders wilt. Ben jij zoekende naar dat ene bijzondere tegeltje? Wij helpen je graag op weg om niet meteen een veilige keuze te maken, maar te kiezen voor creativiteit.

De tegel als sfeerbepaler

Grotere tegels doen de ruimte groter lijken dan kleine tegels. Er is wel meer tegel-inspiratie: nisjes nodigen uit om een ander tegeltje te kiezen. Denk hierbij aan mozaïek, een hexagon tegel, tegel met gloudlans of juist matte tegels. Door juist te combineren met een zwarte of juiste een witte kraan (die heb je!), zorg je echt voor een prachtig geheel en een tijdloze badkamer. Wie durft te spelen met tegels, krijgt daar een unieke badkamer voor terug.

Black Line badkamer Baderie

Tegelatelier

De tegel kan de badkamer maken of breken. En niet onbelangrijk, maar die tegel ga je elke dag weer zien. Het moet dus een bewuste en duurzame keuze zijn. Speciaal voor diegene die nu staan te popelen om te gaan mixen matchen: bezoek ons Tegelatelier. Wij hebben een breed aanbod aan merken en honderden kleuren en tinten tegels.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak