In 5 stappen naar jouw ideale badkamer

De badkamer verbouwen; het is een ingrijpende klus. Niet alleen qua tijd, maar ook een flinke investering. Wij begrijpen maar al te goed dat de keuze voor een nieuwe badkamer niet over één nacht ijs gaat. Het blijft een verbouwing, maar bij Baderie Hoppenbrouwers zorgen wij ervoor dat het gehele proces op een goede manier verloopt.

Black Line badkamer Baderie

Stap 1: Inspiratie, inspiratie en nog meer inspiratie

Badiere Hoppenbrouwers luistert naar jouw persoonlijke badkamerstijl. Wij willen jouw ideeën en creativiteit de ruimte geven! Wat wij daar aan toevoegen is ruime ervaring in het maken van de mooiste badkamers en oog voor perfectie: in styling, maar ook in installatie. Het eindresultaat: een droombadkamer.

Stap 2: Kiezen was nog nooit zo leuk

Inspiratie is de eerste stap, maar bij het creëren van een functionele en innovatie badkamer, daar komt net iets meer bij kijken. Juist bij deze stappen kan Baderie Hoppenbrouwers je echt goed helpen. Onze badkamermeesters zullen je stapsgewijs helpen in het maken van keuzes. Van groot tot klein, maar alles met oog voor detail. Jouw stijl en wensen staan om die rden centraal.

Onze badkamermeesters van Baderie Hoppenbrouwers zijn specialisten. Van installatie tot de nieuwste kranen, stijlen en tips. Schroom niet om een afspraak te maken en ervaar bij Baderie Hoppenbrouwers het comfort van de vakkenis.

Stap 3: Jouw keuzes komen samen in een persoonlijk ontwerp

Het begint allemaal bij een slim ontwerp van jouw nieuwe badkamer. Alle keuzes zijn gemaakt en nu is het tijd om het grotere geheel te bekijken. In een 3D ontwerp komt alles samen: het gekozen sanitair, de tegelpatronen, kleurinstellingen, de indeling en stijlelementen.

Black Line badkamer Baderie

Stap 4: het gemak van echt vakmanschap

Elke badkamer zit boordevol uitdagingen. Van kleine ruimtes tot lastige hoekjes. Dan is het fijn om te weten dat de vakmensen van Baderie Hoppenbrouwrs oog hebben voor de kleinste details. En voor de perfectie. Niet voor niets werken wij met een stappenplan; zo voorkomen we onnodige kosten, vertragingen of herstelwerk.

Stap 5: Genieten

Je nieuwe badkamer is opgeleverd! Tijd om te gaan genieten.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak