Badkamers Noord Brabant

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer in de omgeving van Den Bosch en Noord Brabant, dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze ruime badkamer showroom hebben we diverse opstellingen van badkamers, van moderne tot klassieke badkamers. Onze specialiteit in het installeren van complete badkamers, we realiseren u nieuwe badkamer van A t/m Z.

Luxe badkamers

Bent u op zoek naar een luxe badkamer? Baderie Hoppenbrouwers in Rosmalen is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van luxe badkamers. Complete grote badkamers met alle luxe die u maar wenst, kunnen wij voor u realiseren.

All In badkamers

Wellicht heeft u onze televisiecommercial voorbij zien komen. Daarin wordt het Baderie Hoppenbrouwers comfort duidelijk. U betaalt één prijs voor alles. Zo kiest u onbezorgd een badkamer en regelen wij de rest. Dat is nog eens comfortabel! Bekijk de all-in badkamers door rechts in het menu op 'All-in aanbiedingen' te klikken.

Accessoires 

U wilt uw nieuwe badkamer natuurlijk ook mooi aankleden! Daarom is onze showroom gevuld met accessoires. Daar mag een kast gevuld met Riverdale spullen natuurlijk niet ontbreken!  

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)