Faber haarden

Creëer sfeer, warmte en gezelligheid in huis met gashaarden, elektrische haarden en houtkachels van het merk Faber. De sfeerhaarden van Faber geven een extra dimensie aan uw wooncomfort. Bij ons in de showroom hebben wij onder andere de Faber Logic, Faber Honest, Faber Straigt Frameless en de Faber Opti-Myst. Bezoek onze ruime showroom in Rosmalen of neem direct contact met ons op voor het beste advies over Faber haarden.

Vraag direct een offerte aan >


Speciale Faber actie:
€ 360,- korting op AR-glas

HAVÉ Verwarming komt in samenwerking met Faber met een zeer aantrekkelijke aanbieding. Bij bestelling van een Faber Matrix of Premium haard ontvangt u, tijdens de actieperiode, €360.- korting op het AR-glas. Indien de prijs van het AR-glas, bijvoorbeeld bij een frontmodel, lager of gelijk is aan dit bedrag dan is het AR-glas zelfs helemaal gratis. Deze actie is alleen geldig bij HAVÉ Verwarming en loopt vanaf heden tot en met zaterdag 31 maart 2018.

Voorwaarden actie:

  • Alleen geldig op Faber haarden uit de Matrix en Premium lijn.
  • Geldig voor bestellingen tot en met zaterdag 31 maart 2018.
  • De uiterste uitleverdatum is 31 mei 2018.
  • Indien je wilt profiteren van de actie moet je dit zelf bij de bestelling melden.
  • Het voordeel is niet in te wisselen voor geld.
  • De actie is van kracht zolang de voorraad strekt.

Faber actie: €360 euro korting op AR-glas

Soorten haarden

Faber heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van sfeerverwarming en is vooral bekend van haar gashaarden. Maar Faber heeft ook een uitgebreide collectie houthaarden. Variërend van klassiek naar strak modern design heeft Faber voor elke situatie de juiste houthaard. Faber houthaarden staan garant voor jarenlang probleemloos stookplezier.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)