Kal-fire haarden

Zoekt u een gashaard of houthaard Bij Baderie Piels hebben we een ruim assortiment Kal-fire haarden met prachtig design en hoog rendement. Kal-fire is een toonaangevend en innoverend merk binnen de haardenbranche.

Een nieuwe generatie gesloten gashaarden is geboren: de Fairo ECO-Line. Deze stijlvolle gashaard is met de meest moderne snufjes uitgerust en bespaart in de ECO-stand tot 40% op het gasverbruik. De exclusieve branders met speciale gloeivulling, zorgen voor een levensecht, gloedvol vlammenspel en dankzij de strakke lijnen van deze haard is het zicht op het vuur maximaal. Naast de bekende hybride gashaard kunt u kiezen uit veel verschillende modellen en uitvoeringen

En met de Heatpure houthaarden hebben ze  bijzonder goed doordachte haard met ingebouwde intelligentie; het is ook de fraaiste houthaard die verkrijgbaar is. Het ontwerp is minimalistisch en de deur kent nauwelijks kaders waardoor u optimaal zicht heeft op het vlammenspel. Dit in tegenstelling tot de traditionele kachel.

Piels sfeerhaarden beschikt over een zeer uitgebreid programma van Kal-fire en kan deze dan ook allemaal brandend aan u tonen. U kunt gerust zeggen “de Kalfire specialist van Brabant” Bezoek onze showroom vol sfeerhaarden van Kal-fire of neem direct contact op voor uitgebreide informatie.

Vraag direct een offerte aan >

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)